Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

جمعی از کارکنان دانشگاه آزاد در نامه‌ای به نوریان سرپرست دانشگاه آزاد نکاتی را درباره وضعیت این دانشگاه مطرح کردند.

در بخشی از این نامه آمده است: مدتی است که دانشگاه آزاد اسلامی در میان تنگناهای مالی گرفتار آمده است، کاهش متقاضی در برخی از رشته‌ها به سبب تغییر هرم سنی جمعیت ایران، اصلی‌ترین دلیل این وضعیت است، در این شرایط کاملا بدیهی است، دانشگاه آزاد به عنوان یک نهاد خودگردان و متکی به خود تلاش کند به بازسازماندهی امور بپردازد، در این راستا تجاری‌سازی دستاوردها و متنوع سازی منابع درآمدی به عنوان یکی از سیاست های اصلی دانشگاه در سطح کلان و راهبردی مؤثر برای برون رفت از بحران، مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نامه می‌افزاید: روندی که در واقع رخ می‌دهد، نسبتی با این اهداف ندارد، برخی از دفاتر، در معاونت‌های مختلف دانشگاه متولی برقراری ارتباط با صنایع و یا کسب درآمد از طریق تولید محصول یا ارائه خدمات هستند بسیار ضعیف عمل کردند. گزارش عملکرد این دفاتر( فارغ از گزاره های معنادار آماری که در خود این دفاتر ساخته می شود)، با مراجعه به گردش مالی آن و مبالغ واریز شده به حساب دانشگاه، نشان خواهد داد کارکرد این دفاتر کاملا منفی است.

در بخش دیگری از این نامه تاکید شده است: به نظر می‌رسد برخی از مدیران محترم تنها عزم خود را برای رفتن به سفرهای خارجی جزم کرده‌اند و البته افزایش درآمدهای شخصی به انحای مختلف،در وضعیتی که طرح‌ها و فعالیت‌های بسیار کاربردی، در همین دفاتر آغاز شده است که اگر مورد توجه و نظارت مسئولانه قرار گیرند، ثمرات بی شماری خواهند داشت.

در ادامه این نامه تاکید شده است: حضور آقای دکتر میرزاده در دانشگاه با سرازیر شدن اعضای هیئت علمی برخی رشته‌ها، به خصوص رشته های مرتبط با رشته تحصیلی ایشان به سازمان مرکزی دانشگاه همراه شد، گو اینکه مشکل دانشگاه فقر منابع انسانی کارآمد است و اینان نخبگان و پرچم داران حرکت و تحول در دانشگاه هستند که تاکنون پشت درهای بسته به جا مانده بودند، تمام پست‌های کلیدی توسط این افراد اشغال شد و این در شرایطی بود که نیروی انسانی کارآمد و باتجربه بدنه دانشگاه، سال‌ها بدون هیچ چشم‌داشتی به خدمت مشغول بودند.

نامه مذکور می‌افزاید: بسیاری از کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی، تا مقاطع عالی در این دانشگاه تحصیل کرده‌اند، در همین دانشگاه ازدواج کرده‌اند و در همین دانشگاه به کار مشغولند، تعهد اینان به دانشگاه، تعهد به خانه است تعهد به وطن است، این کارمندان متعهد به اعتلا و عزت و سربلندی دانشگاه بوده و هستند اما موج یأسی فراگیر که ناشی از تصمیمات به زعم ما، عجیب مدیریت پیشین دانشگاه بود، ریشه انگیزه را یکسره خشکانید و انفعالی عجیب را در فضا حاکم کرد و همین امر نیز سبب شد تا سررشته امور در دستان کسانی باشد که تنها بر اساس منافع خویش عمل کرده و به اصطلاح بر خر مراد سوارند.

این کارکنان در تشریح وضعیت کارکنان دانشگاه آزاد یادآور شدند: این یأس، ساختار و ارکان دانشگاه را در کوتاه مدت به لرزه در خواهد آورد. کارمندان جزء، چاره‌ای جز تمکین نداشته‌اند چون هراس بریده شدن یک لقمه نان، در شرایط فعلی، هراسی جدی و قابل تأمل برای تمام کسانی است، که هستی آنها به هستی دانشگاه گره خورده است و امروز را بی امیدی به فردایی ناامید پیوند می دهند.

در ادامه نامه آمده است: در نظر آورید کارمندی که تحت امر مدیری فعالیت می‌کند که تنها منافع خویش را در نظر دارد، کارانه‌ها، حق‌الجلسه‌ها، حق ماموریت‌ها، ماموریت‌های خارجی و... که مجموع ماهانه آن سر به فلک می‌کشد، در برابر دریافتی ناچیز کارکنانی که مدتهاست به وعده محقق نشده همسان‌سازی حقوق با دانشگاه‌های دولتی امید دارند و البته امیدی وهمناک! چه انگیزه‌ای برای تلاش می‌توانند داشته باشند؟

این نامه می‌افزاید: داستان حلقه مسکو که قطع به یقین در خاطر مبارکتان هست، شاید رجوع به اسناد مالی واحدهای الکترونیک، امارات و کیش بتواند در این زمینه، حقایق بیشتری را عیان کنند. امید داریم، که حضور جنابعالی پایانی بر حضور نیروهای رانتی در دانشگاه باشد، امید داریم که به نیروهای تحت امر خویش بهایی حداقلی بدهید، این تجربه گرانبار که حاصل سال‌ها خدمت صادقانه است را در نظر آورید، بارها در قالب ده‌ها صفحه گزارش، فضای نامناسب موجود و بن بست بودن مسیرهای پیش رو را اعلام کرده‌ایم و صد البته نتیجه‌ای نگرفته ایم.

در بخش دیگری از این نامه تاکید شده است: امید داریم سر ناکارآمدان با حقوق‌های گزاف را به سنگ بکوبید، که ایمان داریم اگر این دریافت‌ها (بخوانید کندن ها) در راه صحیح درآمدزایی و تجاری‌سازی دستاوردها هزینه شده بود، امروز با دانشگاهی موفق و پیشرو روبرو بودیم نه دانشگاهی که باید با زیان‌دهی واحدهای خویش پنجه در پنجه کند.

این نامه می‌افزاید: اعتقاد راسخ داریم، که پس از شناسایی، نباید تنها به تغییر مدیران اکتفا کرد، تعیین تکلیف منابع هدر رفته، احقاق حق جامعه دانشگاهیست، تعدد سفرهای خارجی بعضی از مدیران و و ابستگان به اسم انجام وظیفه و دریافت حق مأموریت و تنخواه و...، گرفتن دستمزد بابت طرح های بی‌فایده، برگزاری جلسات پر تعداد بی‌نتیجه، دریافت پاداش‌ها و اضافه‌کاری‌های بی‌دلیل و... سالهاست که در دانشگاه ساری و جاریست طلب کنید.

در بخشی از این نامه تاکید شده است: بسیاری از کارمندان، رنج تحصیل در مقاطع عالی را بر خویش هموار کرده و کوشیده‌اند تا بتوانند مدارج علمی را به دست آورند، با وجود اینکه تعداد زیادی از کارکنان دانشگاه که فارغ التحصیل در مقاطع کاشناسی ارشد و دکتری بوده و برخی دانشجوی دکتری هستند، سیاست آقای دکتر میرزاده جذب هیئت علمی از بیرون دانشگاه بود. این در حالی است که بسیاری از واحدهای دانشگاهی به دلیل کاهش دانشجو و بعضا نبودن دانشجو در برخی از رشته‌ها، برای پر کردن ساعات موظف به تدریس اعضای محترم هیئت علمی، دچار مشکلاتی شدند.

نامه مذکور می‌افزاید: مقایسه تشکیلات سازمانی چهار سال گذشته با تشکیلات سازمانی امروز سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف، می‌تواند اطلاعات موثقی از حضور فراگیر(بخوانید هجوم) و بی‌ضابطه نیروهایی که در زمینه‌های کاملا غیر‌تخصصی به کار گمارده شده‌اند به دست دهد.

در پایان این نامه آمده است: تشکیل یک کمیته مشورتی از میان کارکنان، می‌تواند منشاء خیر عظیم برای دانشگاه شود، کارمندان خبره با کوله‌باری از تجربه تاریخی و سازمانی دانشگاه می‌توانند در تحدید و تدقیق راهبردها، تأثیرات به سزایی از خویش باقی گذارند، ضمن آنکه، بهره‌گیری از کمیته مشورتی متشکل از کارکنان دانشگاه، جو موجود در سازمان که علی القاعده بر نادیده گرفتن این قشر، استوار است را از میان می‌برد، فضا را سرشار از همدلی می‌کند و ثمرات این همدلی از هر راهبردی تأثیرگذارتر است.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۱۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، برای آن‌که از حوادث مختلف در امان بمانید، راه‌های پیشگیری متعددی وجود دارند؛ بااین‌حال، برای برخی از حوادث غیرقابل‌پیش‌بینی، راه گریزی نیست؛ ازاین‌رو، باید به فکر راهی برای کاهش حداکثری خسارت باشید. به‌عنوان مثال، بیمه یکی از بهترین راه‌ها برای به‌حداقل‌رساندن خسارات ناشی از حوادث است. مثلاً اگر خودروی شخصی‌تان را بیمه کرده باشید، درصورت بروز تصادف می‌توانید بخش قابل‌توجهی از خسارت را از بیمه دریافت کنید. در این مقاله، قصد پرداختن به یکی از انواع بیمه، یعنی بیمه مسافرتی را داریم. همراه ما باشید.

بیمه مسافرتی و کارایی آن چیست؟

همه ما از انواع مختلفی از بیمه‌ها در زندگی استفاده می‌کنیم تا خود را برای روز مبادا آماده نگه داریم. مثلاً زمانی که یک مشکل دور از انتظار رخ می‌دهد، درصورت داشتن بیمه می‌توانید بخشی از هزینه را از شرکت بیمه کننده دریافت کنید. بیمه درمانی یا بیمه ماشین، نمونه‌های ساده‌ای از بیمه هستند که در زندگی روزمره کاربرد زیادی دارند؛ بااین‌حال، برای کسانی که اهل مسافرت هستند، نوع دیگری از بیمه نیز وجود دارد که بسیار کاربردی است. بیمه مسافرتی مخصوص آن‌هایی است که برای یک بار هم که شده سفر خارجی را تجربه می‌کنند. در چنین سفرهایی، می‌توانید خودتان را بیمه کنید تا درصورت بروز هرگونه مشکل، بیمه همه یا بخشی از هزینه را به شما پرداخت کند.

زمانی را در نظر بگیرید که در فرودگاه حاضر می‌شوید؛ اما به‌دلیل تأخیر چندساعته پرواز، مجبور به اقامت در یک هتل و یا صرف وعده‌های غذایی می‌شوید. در این حالت، هزینه‌ای مازاد بر آن‌چه از پیش در نظر داشتید به هزینه‌های شما اضافه می‌شود. اگر بیمه مسافرتی داشته باشید، می‌توانید هزینه‌های این پیشامد را نیز از شرکت بیمه دریافت کنید. شرکت‌های بیمه برای بسیاری از مشکلات دیگر نیز راه‌حل‌هایی را در نظر گرفته‌اند تا حداقل ضرر و زیان را متحمل شوید.

چرا باید از بیمه مسافرتی استفاده کرد؟

برخی از مسافران از اهمیت بیمه مسافرتی برای سفرهای خارجی آگاه نیستند. این در حالی است که همین اقدام ساده و کم‌هزینه می‌تواند تا حد زیادی شما را در برابر مشکلات احتمالی، مصون دارد. چند نکته مهم درباره بیمه مسافرتی وجود دارند که باید بدانید. نخست این‌که این بیمه‌ها اغلب برای سفرهای خارجی قابل استفاده‌اند و برای سفرهای داخلی، بیمه خریداری نمی‌شود؛ بااین‌حال، برای برخی از سفرهای خارجی بیمه مسافرت ضروری است و برای دریافت ویزا باید بیمه نامه ارائه کنید. به‌عنوان مثال، اگر متقاضی دریافت ویزای شینگن هستید، ابتدا باید بیمه شینگن را دریافت کرده و برای اخذ ویزا، بیمه نامه را به سفارت ارائه کنید.

این موضوع باعث نمی‌شود اهمیت بیمه مسافرت برای سفرهای دیگر کمرنگ شود. حتی اگر در سفرهای خارجی بیمه نامه ضروری نباشد، لازم است خود و مال‌تان را بیمه کنید. مزیت اصلی بیمه، کاهش مقدار هزینه‌هاست. ازآنجاکه با استفاده از بیمه سفر می‌توان از هر هزینه اضافی جلوگیری کرد، داشتن بیمه نامه یکی از ضروریات است و خوب است برای هر سفر، این نوع بیمه را تهیه کنید.

مواردی که تحت پوشش بیمه مسافرتی هستند

بیمه مسافرتی موارد متعددی را پوشش می‌دهد و می‌توانید درصورت بروز این موارد، از بیمه استفاده کنید. عمده این موارد در تمام شرکت‌های بیمه مشترک هستند؛ اما ممکن است برخی از موارد متفاوت باشند. پیش از خرید بیمه باید موارد تحت پوشش بیمه را به‌طور دقیق مورد بررسی قرار دهید. در ادامه، مهم‌ترین موارد تحت پوشش بیمه را شرح خواهیم داد:

چنانچه دچار مشکلی در زمینه سلامتی شوید، هزینه بستری و درمان توسط بیمه پرداخت خواهد شد.

اگر با آمبولانس به مراکز درمانی منتقل شوید، هزینه آمبولانس پرداخت می‌شود.

اگر قرار باشد در حین بیماری به کشور خودتان منتقل شوید، هزینه‌های انتقال فرد و خانواده پرداخت می‌شود.

اگر نیاز به داروهای اضطراری داشته باشید، بیمه هزینه آن‌ها را به شما می‌پردازد.

چنان‌چه به‌دلیل جرایم غیرعمد در کشور مقصد مجبور به طی‌کردن پروسه‌های حقوقی باشید، هزینه آن به شما داده می‌شود.

اگر بار شما در فرودگاه یا داخل هواپیما گم شود، می‌توانید خسارت آن را از بیمه دریافت کنید.

اگر پرواز شما تأخیر داشته باشد یا کنسل شود، می‌توانید خسارات وارده را از بیمه بگیرید.

بیمه‌های مسافرتی چه مواردی را پوشش نمی‌دهند؟

آن‌چه در قسمت قبل گفته شد، مواردی بودند که توسط بیمه پشتیبانی می‌شوند. مواردی هم هستند که به‌هیچ‌عنوان بیمه مسئولیتی در قبال آن‌ها ندارد. باید این موارد را پیش از تهیه بیمه و قبل از سفر به‌خوبی مورد مطالعه قرار دهید تا مجبور به پرداخت هزینه‌های هنگفت نشوید. برخی از این موارد را در ادامه خواهیم گفت:

هزینه مربوط به‌شرط‌بندی و قمار

هزینه مربوط به خرید نوشیدنی‌های الکلی

هزینه زایمان درصورتی‌که سفرتان سه ماه پیش از موعد زایمان باشد.

هزینه‌های غیرضروری

هزینه درمان بیماری‌هایی که از قبل وجود داشته‌اند.

هزینه خرید بیمه مسافرتی چقدر است؟

بسته به این‌که چه نوع خدماتی توسط بیمه شما پوشش داده می‌شوند، هزینه خرید بیمه متفاوت خواهد بود. هرچه سن بیمه شونده بالاتر باشد، باید هزینه بیشتری بابت بیمه بپردازد؛ همچنین هرقدر محدوده جغرافیایی ارائه خدمات بیمه گسترده‌تر شود، باید هزینه بیشتری بپردازید. در کنار این موارد، خدماتی که توسط شرکت بیمه ارائه می‌شوند، می‌توانند بر قیمت بیمه اثرگذار باشند.

تهیه جامع‌ترین انواع بیمه مسافرتی با فلای تودی

اگر قصد برنامه‌ریزی برای سفر خارجی را دارید، تهیه بیمه نامه یکی از نخستین کارهایی است که باید انجام دهید. بیمه نامه را می‌توان از مراجع مختلفی تهیه کرد؛ اما باید بدانید که مراجع گوناگون می‌توانند قیمت و خدمات متفاوتی را به شما ارائه دهند. در میان مراکز موجود، ما به شما پلتفرم جامع فلای تودی را پیشنهاد می‌کنیم. این پلتفرم مجموعه کاملی از خدمات گردشگری را با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت به شما ارائه خواهند کرد. برای تهیه بیمه نامه می‌توانید از صفحه اصلی سایت وارد قسمت بیمه مسافرتی شده و بسته به تعداد مسافران، تعداد روزهای سفر و شرایط بیمه گذاران، بیمه نامه را دریافت کنید. فراموش نکنید که صفر تا صد کارهای سفر را می‌توانید با فلای تودی انجام دهید. این پلتفرم در هر سفری همراه شماست.

کد خبر 6094095

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • بی بی سی و اعتراف به جعل سند
  • چگونگی درگذشت نیکاشاکرمی و گاف های گزارش شبکه بی‌بی‌سی | از«مهر بسیار محرمانه» که نیست تا ناجا به جای فراجا و ...
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ممنوعیت نقل و انتقال واحدهای طرح نهصمت ملی مسکن 
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان