Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد گفت: واحد الکترونیکی این دانشگاه آمادگی دارد تا تجربیات بیش از یک دهه ای خود در زمینه برگزاری کلاس‌های آنلاین را در اختیار دیگر دانشگاه های کشور قرار دهد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه واحد الکترونیک دانشگاه آزاد، محمدرضا کشاورزی سرپرست واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی این آمادگی را دارد تا تجربیات بیش از یک دهه ای خود را در زمینه برگزاری کلاسهای آنلاین در اختیار دیگر دانشگاه های کشور قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به شرایط فعلی کشور و احتمال تعطیلی بسیاری از دانشگاه ها در مدت طولانی برای حفظ سلامتی دانشجویان و همچنین حفظ کیفیت آموزشی، آموزش مجازی یک اکسیر است. 

کشاورزی با اشاره به تجربه بیش از ده ساله واحد الکترونیکی در برگزاری کلاسهای مجازی و آنلاین خاطرنشان کرد: واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی تمام کلاسهای خود را در رشته های بسیار متنوع مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد  با بهره گیری از برترین اساتید کشور به صورت آنلاین، با بالاترین سطح کیفی و کمترین هزینه و حجم اینترنت برای دانشجویان برگزار می کند و به موازات آن تجربه برگزاری ده ها کلاس آموزشی کوتاه مدت در سطح کمی و کیفی بسیار گسترده را دارد. تاکنون بیش از ۲۰ هزار دانشجو به این روش در واحد الکترونیکی تحصیل کرده اند و  فارغ التحصیل شده اند.

وی تصریح کرد: ظرفیت های فنی و زیرساخت واحد الکترونیکی تجربه حضور همزمان بیش از ۴۰۰۰ دانشجو در کلاس های آنلاین را به طور همزمان داشته و این ظرفیت قابل ارتقا نیز خواهد بود که این پتانسیل در نوع خود بی نظیر است. این در حالیست که برخی امتحانات همچون درس وصایای حضرت امام(ره) را با چند هزار دانشجو به صورت آنلاین و همزمان برگزار کرده ایم.

سرپرست واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: این ظرفیت ها مرهون تلاش شبانه روزی تیم های فنی و پشتیبانی متخصص متشکل از فرزندان این سرزمین است و واحد الکترونیکی این آمادگی را دارد تا این پتانسیل منحصر به فرد را در اختیار دیگر نهادها و موسسات آموزشی و تحقیقاتی و همچنین دانشگاه های سراسر کشور قرار دهد تا بهره گیری از بسترهای مدرن و در سطح جهانی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی زمینه ای برای شکوفایی هر چه بیشتر علم و دانش در میهن اسلامی شود و از سوی دیگر، بسترها برای کاهش آلودگی هوا، حفظ محیط زیست و صرفه جویی در وقت، هزینه و انرژی فراهم شود.

وی با یادآوری تعطیلی دانشگاه ها به دلیل پیشگیری از شیوع هر چه بیشتر ویروس کرونا خاطرنشان کرد: تعطیلی پی در پی دانشگاه ها به دلیل آلودگی هوا، بارش سنگین برف و یا این روزها به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، قطع به یقین به سطح علمی دانشجویان و دانشگاه ها آسیب جدی وارد می کند. این در حالیست که در تمام این تعطیلی های پی در پی، واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی حتی در دوران اختلال سراسری اینترنت در کشور با قدرت و کیفیت تمام کلاسهای خود را به صورت آنلاین و بدون وقفه برگزار کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه آزاد کشاورزی دانشجو آلودگی هوا محمدرضا کشاورزی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۵۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان اینکه طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد، گفت: این طرح از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شد، اما اجرای آزمایشی آن در برخی نقاط کشور، دولت را مصمم کرد تا ایرادات آن را رفع و به صورت ملی و سراسری اجرا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ‌مشهد، سید‌صولت مرتضوی؛ امروز؛ دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در گزارشی از آخرین وضعیت اشتغال و اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترو‌نیک در کشور با بیان اینکه 19 میلیون خانوار و حدود 60 میلیون نفر جمعیت به عنوان جامعه هدف طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور محسوب می‌شوند، اظهار داشت: ‌ این طرح از اسفند 1401 آغاز شد، اما اجرای آزمایشی آن در برخی نقاط کشور، دولت را مصمم کرد تا ایرادات آن را رفع و به صورت ملی و سراسری اجرا کند.

ادامه طرح ویژه کالابرگ الکترونیکی نیازمند تصمیم مجدد است

وی با برشمردن اهمیت اجرای این طرح و استقبال مردم از آن تصریح کرد: دستور رئیس‌جمهور نیز بر استمرار اجرای این طرح دلالت دارد، بنابراین طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در کشور افزود: به تازگی سامانه‌ای در وزارت‌خانه تعریف شده که آمار کاملی از همه افراد بدون شغل در هر گوشه از کشور در آن گردآوری شده است؛ به گونه‌ای که به تفکیک هر شهرستان می‌توان استعلام گرفت که افراد زیرِ خط فقر یا بدون شغل چه کسانی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس