Web Analytics Made Easy - Statcounter

درپی توسعه آموزش الکترونیکی در دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان این دانشگاه سوالاتی را مطرح کرده‌اند که به برخی از این سوال‌های پرتکرار پاسخ داده شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و‌ پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شیوع ویروس کرونا خیلی‌ها را خانه‌نشین کرده است شاید فراگیرترین بخش کشور که گرفتار این ویروس شده دانشگاه‌ها باشند، به همین دلیل آموزش‌های الکترونیکی در دستور کار قرار گرفته است دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این زمینه فعالانه و مسئولانه گام برداشته و اقدام به برگزاری کلاس آنلاین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بسیاری از دانشجویان برای اتصال به کلاس‌ها سوالات و ابهاماتی دارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده و با استفاده از نظر صاحبنظران به آنها پاسخ داده شده است.

۱- چه درس‌هایی به صورت الکترونیک ارائه می‌شود؟

تمام دروس نظری عمومی یا تخصصی به صورت الکترونیک به دانشجویان ارائه می‌شود.

۲- چه مقاطعی می‌توانند از کلاس‌های الکترونیک استفاده کنند؟

همه مقاطع اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می‌توانند از آموزش‌های الکترونیک استفاده کنند. 

۳- برای دسترسی به کلاس الکترونیک چه نرم افزاری مورد نیاز است؟

اتصال به کلاس‌های الکترونیک نیاز است Adobe conect نصب شود. البته نرم‌افزارهای مورد نیاز از اینجا قابل مشاهده است.

۴- آیا در کلاس‌ها امکان پرسش و پاسخ وجود دارد؟

بله دانشجویان می‌توانند بعد از اتصال به کلاس در زمانیکه کلاس برگزار می‌شود پرسش و پاسخ از استاد داشته باشند. 

۵- آیا می‌توان در کلاس‌ها کنفرانس ارائه داد؟

از آنجائیکه امکان پرسش و پاسخ در کلاس‌ها وجود دارد دانشجویان می‌توانند با هماهنگی استادان ارائه کلاسی داشته باشند. 

۶- آیا امکان استفاده از کلاس‌ها به صورت آفلاین هم وجود دارد؟

بعد از برگزاری کلاس‌ها، کلاس‌ها ضبط می‌شوند و دانشجویان می‌توانند در زمان دیگری از مباحث مطرح‌شده در کلاس‌ها استفاده کنند.

۷- پشیبانی کلاس‌ها چگونه صورت می‌گیرد؟

واحد آموزش الکترونیک دانشگاه وظیفه پشتیبانی نرم‌افزاری واحدهای دانشگاه (نرم‌افزار ارائه آموزش الکترونیکی) و پشتیبانی فنی کمیته‌های پشتیبانی را عهده‌دار است.

۸- امکان مهمان شدن وجود دارد؟

واحدهایی که به هر دلیلی (مانند عدم دسترسی به استاد حائز شرایط یا فقدان تجهیزات فنی مناسب در آن واحد) توانایی برگزاری کلاس‌های خود را به صورت آموزش مجازی بر خط ندارند، می‌توانند دانشجویان خود را به واحد الکترونیکی مهمان کنند. جهت مهمان شدن اقدامات ذیل توسط واحد می‌بایست انجام شود.

مسئولیت آموزشی واحدهای درسی اعلام شده دانشجویان بر عهده واحد دانشگاهی مبدأ است.

۹- دانشجویان برای اتصال به کلاس‌ها به چه تجهیزاتی نیاز دارند؟

دانشجویان برای اتصال به کلاس‌ها باید به اینترنت متصل شوند و هر وسیله‌ای نظیر کامپیوتر، لب‌تاپ، تبلت و گوشی که امکان را داشته باشد می‌تواند دسترسی به‌کلاس‌ها را فراهم کند. 

هر استان یک تیم پشتیبانی فنی با مدیریت مدیر فناوری اطلاعات استان تشکیل می‌دهد، در صورتی که دانشجویان یا اساتید در استفاده از کلاس‌های برخط مشکلی داشتند با تیم پشتیبانی فنی استانی تماس خواهند گرفت.

۱۰- کلاس‌ها تا چه زمانی ادامه دارد؟

با ادامه وضع موجود فعلا کلاس‌ها ادامه دارد، اگر شرایط عادی شود و دانشگاه‌ها باز شوند دانشجویان می‌توانند در کلاس‌های حضوری حاضر شوند.

انتهای پیام/۴۰۴۰/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی آموزش الکترونیک مهمانی دانشجویان دانشجویان می توانند کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۷۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ یکصد و پنجاه و هفتمین نشست مشترک نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با معاونین فرهنگی دانشجویی و مدیران فرهنگی واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا برگزار شد.

جت‌الاسلام حسن عارضی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در این نشست با توصیف طرح تدریس با جهت‌گیری الهی که هم‌اکنون در برخی واحدهای دانشگاهی در حال اجراست آن را روش مناسبی برای سوق دادن دانشجویان به‌عنوان قوای محرکه جامعه به سمت علوم مفید و مقید به اخلاق و در نهایت کسب رضا حق‌تعالی دانست.

این همایش یک‌روزه با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد استان اصفهان برگزار و به بررسی موضوعات مختلفی ازجمله بخشنامه‌های جدید در حوزه امور فرهنگی، اقدامات ویژه در مورد حجاب برتر، کتب جدید منتشر شده در حوزه معارف اسلامی و فعالیت‌های دبیرخانه مهدویت پرداخته شد.

در این همایش نحوه برگزاری طرح ضیافت اندیشه که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان برگزار می‌شود مطرح شد و مسئولان استان به سؤالات پاسخ دادند.مصوبات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت که می‌توان به تبیین طرح دانشجویی حامیم ۳، برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید، برگزاری جشن ازدواج دانشجویی، بیان توصیه‌ها، طرح‌ها و ایده‌های فرهنگی و اجتماعی، مرور کارنامه فرهنگی واحد‌ها و تبیین ابلاغیه جدید معاونت فرهنگی دانشجویی درباره عفاف و حجاب اشاره کرد.

در پایان جلسه معاونان و مدیران فرهنگی واحد‌ها به همراه استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا در جوار مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی در تجمع اعتراض به رفتار خشونت‌آمیز پلیس امریکا با استادان و دانشجویان شرکت کرده و با قرائت بیانی بسیج اساتید و کارکنان و دانشجویان واحد شهرضا با محکوم کردن این رفتار پلیس آمریکا بر حمایت از مردم مظلوم فلسطین تأکید کردند.

در قسمتی از این بیانیه آمده است: رژیم غاصب صهیونیستی و همراهان و هم‌قطاران این رژیم منفور، در راستای اهداف پوچ و شوم خود همواره به سوی کفر و شرک سرازیر هستند. در روز‌های گذشته شاهد حمایت دانشجویان و مردم سراسر دنیا ازجمله آمریکا و... از مردم مظلوم فلسطین و واکنش زشت و بسیار ناشایست مأموران و پلیس‌های آمریکایی در برابر اعتراضات دانشجویان بودیم.

در این بیانیه مطرح شده:‌ آمریکا، کشوری که مدعی آزادی بیان و مفتخر به القاب دروغین سیاست‌های مردمی بوده؛ هم‌اکنون در مقابل ابراز نظر و همدردی جوانان و دانشجویان کشورش به این صورت در مقابل آنان می‌ایستد و به سرکوبشان می‌پردازد. آیا تعریف آزادی و آزادی بیان در این کشور با سایر کشور‌ها متفاوت است؟ یا آزادی باید فقط توسط دیگر کشور‌ها رعایت شود و خودش هر طور که خواست می‌تواند نقش بازی کند؟ اگر این اقدامات را کشور دیگری انجام دهد داد مدعیان حقوق آزادی در کل جهان به صدا در نخواهد آمد؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • آزادی بیان در غرب کذب محض است
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس