Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی آموزش الکترونیک و مجازی را فرصتی دانست که از طریق آن می‌توان ۲۰ درصد از آموزش‌های دانشگاه را بعد از گذر از کرونا ارائه داد.

سید‌حسن هاشمی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره اقدامات واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان خراسان‌جنوبی برای رسیدن به دانشگاه برخط اظهار کرد: «به محض اطلاع از بخشنامه آموزش به‌صورت غیرحضوری و الکترونیک در دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه‌ای به این منظور شکل دادیم و در همان هفته نخست یک کلاس آموزشی گذاشتیم و  هفته‌های بعد کلاس‌های آموزش مجازی را به مرور برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

همه واحدها از امکانات لازم برخوردار بودند

وی درباره امکاناتی که باید برای برگزاری آموزش به‌صورت الکترونیک به‌کار گرفته شود، افزود: «تمام امکانات برگزاری کلاس به‌صورت الکترونیک در همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان خراسان‌جنوبی موجود بود و از این حیث مشکلی وجود نداشت.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی و واحد بیرجند یادآور شد: «مرکز رایانه و انفورماتیک و فناوری اطلاعات دانشگاه برای راه‌اندازی خط آموزشی خیلی تلاش کردند که جای قدردانی دارد. در این راستا مدیر گروه‌های آموزشی، معاون آموزشی و استادان همکاری خوبی داشتند و معدود نفراتی هستند که هنوز وارد چرخه آموزشی الکترونیک نشده‌اند که با آنان نیز در حال رایزنی و آموزش هستیم.»

هاشمی درباره اجبار آموزش الکترونیک  در دانشگاه آزاد اسلامی به آنا گفت: «اکنون که دشواری‌ها را پشت سر گذاشته‌ایم و این روش در حال اجراست به معنای واقعی می‌توان گفت که این سبک آموزشی یک فرصتی است که باید از آن استفاده شود و با توجه به تجربه‌ای که در این برهه زمانی به‌دست آمد، می‌توان قسمتی از آموزش‌های دانشگاه یعنی حدود ۲۰ درصد را به‌صورت غیرحضوری برگزار کرد.»

وی درباره درصد حضور دانشجویان در این کلاس‌ها عنوان کرد که آمارها متغیر است و از ۸۰ درصد تا ۶۰ درصد از دانشجویان در این کلاس‌ها حضور داشته‌اند؛ اما می‌توان گفت به‌طور متوسط در هر کلاس ۶۰ درصد از دانشجویان حضور دارند.»

انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: آموزش از راه دور آموزش الکترونیک آموزش مجازی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی دانشگاه برخط سید حسن هاشمی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۷۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید

ایسنا/سیستان و بلوچستان تعلیم و تعلم از شئون الهی است و خداوند، این موهبت را به پیامبران و اولیای پاک خویش ارزانی کرده است تا مسیر هدایت را به بشر بیاموزند و چنین شد که تعلیم و تعلم به صورت سنت حسنه آفرینش درآمد.

انسان نیز با پذیرش این مسئولیت،‌ نام خویش را در این گروه و در قالب واژه مقدس «معلم» ثبت کرده است. معلم، ایمان را بر لوح جان و ضمیرهای پاک، حک می‌کند و ندای فطرت را به گوش همه می‌رساند. همچنین سیاهی جهل را از دل‌ها می‌زداید و زلال دانایی را در روان بشر جاری می‌سازد.

شهین پودینه معلم نمونه سیستان و بلوچستان و کارشناس ارشد روانشناسی که مدت ۱۸ سال سابقه کاری در پایه چهارم دبستان را دارد به مناسبت روز معلم، در گفت وگویی با ایسنا از عشق به کار و علاقه شدید خود به امر مقدس معلمی می‌گوید.

این معلم نمونه استان در خصوص موفقیت خود در عرصه آموزش بیان کرد: فعالیت‌های بنده در طی این سال‌ها در کارگاه ها و دوره های آموزشی که جهت پیشبرد اهداف و آموزش روش‌های نوین یاددهی و یادگیری بوده است.

وی گفت: همچنین در کنار فعالیت آموزشی و تدریس، سرگروه آموزشی استان و مدرس استانی طرح ملی شهید همت بوده ام.

آموزگار موفق استان بیان کرد: همچنین توانستم در طی این سال‌ها رتبه‌های استانی و منطقه را در طرح های درس پژوهی ،اقدام پژوهی و الگوهای برتر تدریس کسب نمایم.

پودینه در خصوص اهمیت شادابی در کلاس نیز افزود: کلاس درسم یک کلاس، پویا ،فعال و همراه با دست ورزی و فعالیت صددرصدی دانش آموزان است و استفاده از تکنولوژی آموزشی و محتوای تولیدی در کلاس درس جهت یادگیری بهتر یکی از روشهای ثابت در تدریسم می باشد.

وی ادامه داد: همه تلاشم این است تا با در نظر گرفتن استعداد و علاقه تک تک دانش آموزان و گنجاندن روش تدریس متناسب با این شاخص آموزش با ذوق به دانش آموزان ارائه دهم.

معلم نمونه سیستان و بلوچستان در خصوص شاخص های انتخاب یک معلم نمونه گفت: در بحث شناسایی معلم نمونه که شامل چند مرحله (مدرسه تا کشوری)می باشد. ملاکها و ارزیابی هایی انجام  می گیرد، از قبیل روش تدریس، مصاحبه حضوری وارائه مستندات که توانستم این مراحل را بخوبی پشت سر بگذارم.

وی ادامه داد:  با یاری خداوند و همچنین پشتکار و تلاش چند ساله توانستم از مرحله مدرسه ای به مرحله ی منطقه و سپس استانی و در پایان به مرحله ی کشوری راه یابم.

پودینه تاکید کرد: روش تدریس نوین براساس ساحت های ششگانه، فعالیتهای جذاب و استفاده از وسایل کمک آموزشی و دست ورزی با وسایل دور ریختنی و ساده، تلفیق دروس مختلف باهم (مانند هنر ، ریاضی،ورزش و ... )، ارائه تکالیف مهارت محور و درگیر کردن اولیا در فعالیت های کمک آموزشی کلاس... دلیل بر انتخاب اینجانب به عنوان معلم نمونه استان و راهیابی به مرحله کشوری می باشد.

وی خاطرنشان کرد: از کودکی علاقه زیادی به معلمی داشته و از اینکه بالاخره به این هدف در زندگی رسیدم بسیار خرسندم. معلم مانند شمعی است که خود می سوزد و راه را برای شاگردانش روشن می کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار شد
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • انتخابات دور دوم در کرمانشاه به‌صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس