Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-02@05:45:25 GMT

سامانه «دان» دانشگاه آزاد اسلامی چگونه عمل می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۶۹۹۱۱

سامانه «دان» دانشگاه آزاد اسلامی چگونه عمل می‌کند؟

رئیس مرکز فناوری و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی چگونگی عملکرد سامانه «دان» در این دانشگاه را تشریح کرد.

مسعود همتی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره راه اندازی سامانه «دان» برای آموزش‌های مجازی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: از 13 اسفندماه 98 بعد از شیوع ویروس کرونا تصمیم گرفته شد که سیستم آموزش الکترونیکی در دانشگاه آزاد اسلامی فعال شود، سرانجام آموزش الکترونیکی با تلاش شبانه روزی راه اندازی شد، در دنیا با این حجم از سرویس دهی مشاهده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قبلاً در صحبت‌هایی گفته بودم که اگر این سرویس راه بیفتد بحران خواهیم داشت. وقتی هم که سرویس راه افتاد و مشکلاتی پیش آمد بلافاصله اقداماتی برای حل مشکلات صورت گرفت.

رئیس مرکز فناوری و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: اکنون هم مدتی است که بر روی سرویس «دان» کار می‌کنیم، تست‌هایی هم انجام دادیم. کلاسهای محدودی بر روی این سامانه فعال شده است حالا هم می‌خواهیم بر روی طیف گسترده‌تری این کار را انجام دهیم.

همتی گفت: سامانه «دان» فعلاً برای دانشجویان تهران مرکز فعال می‌شود. قرار است به آموزش الکترونیک کمک کنیم تا سرویس دهی بهتر شود. حجم بالای آموزش الکترونیک در دانشگاه آزاد اسلامی امکانات سخت افزاری و نگهداری زیادی می‌خواهد. با اضافه شدن سامانه «دان»، آموزش الکترونیک را در سامانه‌های متعددی پخش می کنیم تا پایداری سرویس را افزایش دهیم.

استفاده همزمان 240 هزار دانشجو از سامانه آموزش الکترونیک

وی ادامه داد: در مجموع دانشگاه آزاد اسلامی در آموزش الکترونیک خیلی خوب عمل کرده است. برخی می گویند مشکلاتی وجود دارد ولی هیچ دانشگاهی تا این اندازه دانشجوی همزمان برای آموزش الکترونیکی نداشت. در برخی روزها 240 هزار دانشجوی همزمان آنلاین می‌شدند این تعداداستفاده به زیرساختهای بسیاری نیاز دارد. این اتفاق با همه ابعادش باعث بلوغ دانشگاه آزاد اسلامی شد چراکه حدود یکسال پیش دکتر طهرانچی گفته بود که یک دانشگاه هوشمند آزاد اسلامی راه اندازی می‌کنیم تا برای بسیاری از امور مانند تسویه حساب نیازی به حضور دانشجویان نباشد. از سال گذشته در حال راه اندازی زیرساخت این کار بودیم به زودی اتفاقات جدیدی می افتد.

رئیس مرکز فناوری و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: بسیار دغدغه استادان و دانشجویان را دارم و معتقدم که اینها باید در نهایت آرامش کار کنند تا یک خاطره شیرین از آموزش الکترونیک برایشان باقی بماند. به عقیده بنده به شرطی که همه ابزارها و امکانات فراهم باشد کلاس‌های الکترونیکی از کلاس‌های حضوری بهتر است چراکه در وقت وهزینه دانشجویان صرفه جویی می‌شود.

همتی تصریح کرد: تعداد زیادی از دانشجویان روی سامانه واحد الکترونیکی می‌مانند و تعدادی از دانشجویان به سامانه «دان» می‌روند. همانطور که گفته شد فعلاً استان تهران در اولویت است. چون تعداد دانشجویان روی واحدالکترونیکی زیاد است و به همین خاطر تعدادی از امکانات غیرفعال شده بود. در «دان» بسیاری امکانات فعال است. وقتی تعداد استفاده از سامانه واحد الکترونیکی کاهش یابد آن امکانات نیز فعال خواهد شد.

امکان استفاده از سامانه دان بر روی موبایل و کامپیوتر

وی افزود: البته دانشگاه هوشمند منحصر به آموزش و کلاس‌های مجازی نیست. ولی به خاطر شرایط روی این موضوع متمرکز هستیم. سامانه «دان» در موبایل، تبلت، لپ تاپ و پی سی معمولی در دسترس است و برای استفاده از آن نیازی نیست که نرم افزار جدیدی روی گوشی نصب شود. سهولت استفاده از دیگر مزیت‌های این سامانه است خیلی از پیچیدگی‌ها در این سامانه حذف شده است. 50 گیگابیت بر ثانیه پهنای باند برای آن در نظر گرفته شده است. زیرساخت سخت‌افزاری سامانه بر بستر ابری قرار دارد تا مشترکان بیشتری را پوشش دهیم. البته پیش از این از سامانه استفاده شده است اکنون در حال اضافه کردن ظرفیت‌های تکمیلی هستیم. این دو سرویس مکمل هم هستند تا دانشجویان بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم.

وی بیان کرد: این سامانه با استفاده از مرورگر کروم در همه سیستم عامل‌ها و در اپل با مرورگر سافاری قابل استفاده است. دانشجویان با ارائه درخواست، پیامک فعالسازی دریافت می‌کنند و به راحتی می‌توانند وارد شبکه شوند و از آن استفاده کنند.

رئیس مرکز فناوری و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشجویان می‌توانند به صورت تعاملی با استاد در ارتباط باشند. اساتید می‌توانند صفحات مختلف از دسکتاپ خود را به اشتراک بگذارند و می‌توانند از تخته سفیدی که در اختیار است، استفاده کنند. امکان ارتباط صوتی یا تصویری نیز با استاد وجود دارد.

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: آموزش الکترونیک راه اندازی بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۹۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا خاکساری از برگزاری رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور ۲۵ شرکت صنعتی و خدماتی در این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد: این رویداد با شعار صنعت، دانشگاه، راه اشتغال و برای اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان و با حضور فعال نمایندگان صنایع بزرگ در دانشگاه به‌منظور مصاحبه، جذب و استخدام دانشجویان و دانش‌آموختگان توانمند برگزار می‌شود.

وی افزود: هدف رویداد صدرا ارتباط دانشگاه با صنعت، اشتغال آفرینی، استفاده از دانشجویان به‌عنوان کارآموز و کارورز، افزایش مهارت‌های شغلی، آشنایی دانشجویان با چالش‌های واقعی صنعت، تبدیل ایده‌های علمی به محصولات صنعتی و تجاری، حمایت مالی صنایع از پایان‌نامه‌هاست.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان گفت: اقدام رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامگذاری سال ۱۴۰۳ با نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، حامل پیام‌های معناداری است و می‌تواند تغییرات مثبتی را در فضای اقتصاد کشورمان نوید دهد. در همین راستا پیوند دانشگاه و صنعت یکی از شناخته‌شده‌ترین راه‌های توسعه اقتصادی اجتماعی بوده و دستیابی به توسعه ملی توجه به همبستگی، بخش صنعت و دانشگاه را ایجاد می‌کند.

خاکساری عنوان کرد: با نگاه به اسناد بالادستی و سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی انگیزه این دانشگاه برای توسعه از تمرکز روی تحقیق و توسعه محض توسعه علوم کاربردی و ورود به دنیای کسب‌وکار افزایش یافته و در همین راستا نخستین رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه راه اشتغال) با حضور صنایع و شرکت‌های بزرگ استان همدان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: شرکت شیشه همدان، شرکت قطعه سازان سینا، شرکت کنترل گاز اکباتان، شرکت تعاونی زرین بتن اکباتان، شرکت صنایع غذایی سحر همدان، شرکت شیر پاستوریزه پگاه، شرکت لیکا، شرکت هلدینگ ساختمانی خشت سبز، شرکت آروین پارس نیرو، شرکت سهامی بیمه ایران، سازمان مدیریت صنعتی، شرکت تعاونی تولید روستایی استان همدان، شرکت دانش‌بنیان گسترش طراحان، واحد فن‌آور به نگار، واحد فناور بهین رویش سبز، شرکت شتاب‌دهنده برازه، شرکت دانش‌بنیان آترین آذین فناور، گروه پژوهشی سنجش و تصحیح با بیومکانیک، رسانه همدان پیام، فرهنگسرای کسب‌وکار شهرداری، گروه رسانه و ارتباطات مرکز تندرستی و سلامت، شرکت تبلیغاتی اهورا در این رویداد حضور دارند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان مطرح کرد: آئین افتتاحیه این رویداد در ۱۶ اردیبهشت‌ماه برگزار و نمایشگاه جنبی به همراه برگزاری چند کارگاه مهارتی و کارآفرینی از برنامه‌های این رویداد است.

کد خبر 6094062

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • آزادی بیان در غرب کذب محض است
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس