Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمحمدی جباری در گقت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره روند فعالیت‌های نوآورانه و دانش‌بنیان دانشگاه آزاداسلامی واحد شیراز اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به‌عنوان گسترده‌ترین مجموعه دانشگاه آزاد از لحاظ واحدها و مراکز دانشگاهی در کشور به‌شمار می‌رود. 23 واحد دانشگاهی و 12 مرکز دانشگاهی ذیل دانشگاه آزاد در استان فارس فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجموعه واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در راستای رویکرد و سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد پیرامون حرکت به‌سوی دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم و دانشگاه‌های فناور را آغاز کرده است. اقدامات مطلوبی با توجه به زیرساخت‌های موجود درحال انجام است. 5 مرکز رشد رسمی چندین مرکز رشد اقماری زیرنظر دانشگاه آزاد واحد شیراز اکنون درحال فعالیت هستند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز بیان کرد: در راستای مجموعه مأموریت‌ها و رویکردهای معاونت فناوری و نوآوری دانشگاه، استان فارس نیز اقدامات مطلوبی را در راه‌اندازی سراهای نوآوری انجام داده است. با ارائه طرح راه‌اندازی سرای نوآوری به معاونت نوآوری و فناوری، پویش فناوری در این استان نیز با جدیت آغاز می‌شود.

جباری با اشاره به بررسی ظرفیت‌ها و صنایع استانی به‌‌ویژه شیراز، فیروزآباد و مرودشت، عنوان کرد: اقدامات اولیه برای راه‌اندازی سرای نوآوری صورت گرفته است. پس از بررسی‌ها مقرر شده تا سرای نوآوری دانشگاه آزاد واحد شیراز در حوزه صنایع برق و الکترونیک راه‌اندازی شود. براساس توافقات صورت گرفته، سایت پارک علم و فناوری استان فارس و صنایع الکترونیک ایران در راه‌اندازی این سرای نوآوری همکاری خواهند داشت.

وی ادامه داد: برنامه پیشنهادی سرای نوآوری صنایع برق و الکترونیک درحال تدوین است. مجوز راه‌اندازی سرای نوآوری پس از دفاع از برنامه پیشنهادی در شورای اقتصادی دانش‌بنیان سازمان مرکزی صادر خواهد شد. ایده‌های فناوری مرتبط با صنعت و واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این زمینه در برنامه پیشنهادی سرای نوآوری گنجانده شده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز تصریح کرد: تاکنون 6 تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌ها، شرکت‌های معتبر و ارگان‌های اجرایی مرتبط در حوزه صنایع برق و الکترونیک منعقد شده است. معتقدیم ایجاد ارتباط با صنعت مستمر در حوزه فناوری و دانش‌بنیان می‌تواند تأثیر مطلوبی در اهداف دانشگاه داشته باشد و به‌همین منظور سطح تفاهمات را ارتقا داده‌ایم.

جباری پیرامون بازار تجاری‌سازی صنایع برق و الکترونیک استان فارس نیز خاطرنشان کرد: صنایع الکترونیک و برق، صنعتی گسترده با زیرمجموعه‌های متنوع است که موضوعات IOT و فناوری اطلاعات به‌عنوان علوم پیشرفته و نوظهور این حوزه بسیار جایِ کار دارد که دانش‌آموختگان رشته‌هایی اعم از برق، کامپیوتر و مکانیک می‌توانند در این حوزه ایده‌پردازی کنند. همکاری دانشگاه با صنایع الکترونیک شیراز و بهره‌گیری از پتانسیل‌های جذب پروژه‌های صنعتی می‌تواند بازار خوبی را برای فناوران دانشگاه فراهم کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز خاطرنشان کرد: طرح پیشنهادی راه‌اندازی سرای نوآوری صنایع برق و الکترونیک تا اواخر مهر ماه سال جاری انجام می‌شود. پیش‌بینی می‌شود این سرای نوآوری تا انتهای سال جاری راه‌اندازی شود.

انتهای پیام/

358 / 167 سرای نوآوری برق و الکترونیک دانشگاه آزادشیراز محمد مهدی جباری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: محمد مهدی جباری راه اندازی سرای نوآوری صنایع برق و الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی اسلامی واحد شیراز صنایع الکترونیک استان فارس دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۹۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، امین عبداله‌زاده اظهار داشت: معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با هدف فراهم نمودن بستر مناسب جهت حمایت و کمک به تسریع فرایند تبدیل ایده به محصول و ساخت نمونه اولیه محصولات فناورانه، اقدام به راه اندازی ساختاری تحت عنوان " شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی" کرده است.

وی بیان کرد: تمرکز این شبکه بر ساخت و تولید محصول است و با تجربه مشابه اجرا شده در سال‌های گذشته، با عنوان ایجاد "شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی" که مبتنی بر ایجاد زیرساخت‌های سنجش و آزمون است، متفاوت است.

عبداله زاده تصریح کرد: در این شبکه ذینفعان زیست‌بوم نوآوری، با ثبت و معرفی زیرساخت‌ها و تجهیزات فیزیکی و نرم افزاری خود می‌توانند از خدمات قابل ارائه توسط این شبکه بهره‌مند شوند، که زیرساخت‌ها و تجهیزات میتواند شامل: دستگاه‌ها و تجهیزات ساخت نمونه اولیه، انواع پرینترهای سه بعدی، تجهیزات ساخت مواد مرکب (کامپوزیت‌ها، تجهیزات و دستگاه‌های جوشکاری، پرس‌کاری و فرز، تجهیزات مرتبط با قالب‌سازی و دستگاه تزریق پلاستیک، دستگاه‌های اندازه‌گیری دقیق، دستگاه‌های ساخت تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی، دستگاه‌های تجهیزات نوری و اپتیکی، نرم‌افزارها و سخت‌افزارهایی مورد استفاده برای ساخت و راه اندازی تجهیزات، تجهیزات ارتباطی و شبکه و ... است.

مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری افزود: با عنایت به موارد مذکور، "شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی" با فراهم نمودن اطلاعات از ظرفیت‌های موجود زیرساخت‌های فیزیکی و نرم افزاری هر یک از ذی‌نفعان زیست‌بوم نوآوری، بستر مناسبی را در جهت ایجاد فضاهای نوآورانه جهت ارتقاء ظرفیت صنعتی‌سازی، توسعه نوآوری و حمایت از تولید ایده‌های فناورانه و خلق سریع نمونه محصول، در قالب " فب لب‌های فناوری و ساخت" در پارک‌های علم و فناوری، فراهم خواهد کرد.

وی با اشاره به فب‌لب خاطرنشان کرد: "فب‌لب" Fabrication Laboratory محیط مناسبی است که زمینه همکاری مشترک میان مهندسان، طراحان، برنامه نویسان و افراد علاقه‌مند به همه ابزارها و منابع لازم را برای تبدیل ایده‌ها به تولید سریع نمونه محصول فراهم می سازد.

عبداله زاده در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت: "فب لب" نه تنها یک مکان فیزیکی است، بلکه یک فرهنگ نوآورانه برای به اشتراک گذاشتن دانش و ایده‌ها را ایجاد می کند و ترویج خلاقیت و نوآوری، ایجاد محیط مهارت‌محور، تشکیل جامعه فنی، تسهیل تبادل دانش، تشویق به تولید مشترک، ترکیب دانش علمی و عملی، پیشرفت در حوزه‌های چند رشته‌های، تشکیل پلتفرمی برای استارتاپ‌های فنی و انتقال دانش از دانشگاه به صنعت را فراهم می‌نمایند و بر این اساس گام موثری در جهت تسریع و تسهیل فرایندهای ساخت و تولید نمونه محصول و حرکت در راستای تجاری‌سازی و تحقق اقتصاد دانش بنیان را فراهم خواهد ساخت.

کد خبر 6094471

دیگر خبرها

  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان